Szanowni Państwo.

 

 

Zgodnie z przyjętym regulaminem:

 

  1. Opłaty za posiłki należy dokonać z góry. Wpłaty przyjmowane są od dnia 20 poprzedniego miesiąca na następny miesiąc, w którym uczeń ma spożywać posiłek. Ostateczny termin wpłaty za cały dany miesiąc, upływa pierwszego dnia żywienia tego miesiąca. W przypadku wykupienia obiadów w trakcie danego miesiąca uczeń ma prawo do spożycia posiłku dopiero następnego dnia po dokonaniu wpłaty.
    Przy wejściu na stołówkę uczeń musi obowiązkowo okazać wydaną kartę obiadową.

  2. Opłata może być dokonana w formie gotówkowej - bezpośrednio u starszego intendenta
    w godzinach 9:00 – 14:00 lub bezgotówkowej – przelewem na konto szkoły.

  3. Potwierdzeniem dokonania wpłaty za posiłki, w formie gotówkowej, jest paragon fiskalny. Oryginał otrzymuje wpłacający, kopia pozostaje do rozliczenia w dokumentacji stołówki. Potwierdzeniem dokonania wpłaty za posiłki w formie bezgotówkowej jest formularz potwierdzenia dokonania przelewu.

  4. Istnieje możliwość wykupienia obiadów w wybrane dni tygodnia, dogodne dla osób korzystających ze stołówki.

  5. W uzasadnionych przypadkach w miarę możliwości organizacyjnych stołówki szkolnej uczniowie oraz inne osoby pracujące w szkole mogą skorzystać z niezamówionego wcześniej posiłku po uiszczeniu należnej opłaty najpóźniej w dniu jego wydania.

 

Szkoła Podstawowa nr 2 im. Olimpijczyków Polskich w Pile

64-920 Piła, ul. Roosevelta 12

Nr konta: 14 1020 3844 0000 1502 0138 9261

  • Należy dokonać wpłaty i odebrać kartę obiadową do pierwszego dnia żywienia danego miesiąca. Jako tytuł zapłaty w przelewie wpisać: miesiąc, za jaki dokonujemy zapłaty, imię i nazwisko dziecka
    i obowiązkowo klasę
    (np. obiady za miesiąc 09.2017 - Janek Kowalski, klasa Va).

W przypadku odpisów – proszę o kontakt w celu ustalenia wysokości wpłaty.
ul. Roosevelta 12 - tel. 67 210 52 09

ul. Bydgoska 23 - tel. 67 351 05 14 wew. 10

  • Zapłata w formie gotówkowej (u intendentki)

ul. Roosevelta 12 - tel. 67 210 52 09

ul. Bydgoska 23 - tel. 67 351 05 14 wew. 10